Munkavégzés otthonról - álom vagy valóság?

Internetes távmunka

TradeTracker: jobb az Adsense?

2014. október 21.

Már 2 hónapja tesztelem a Trade Trackert, így itt az ideje, hogy összefoglaljam az eredményeket. Nagyon sok különböző  témájú affiliate kampányt lehet náluk elérni, mostanában 60-70 között van a kampányok száma, a témák pedig az utasbiztosítástól a Liberón át a hitelkártyáig terjednek. A legtöbb kampánynál megfelelő a kreatívok választéka, van többféle banner, álló és mozgó hirdetés, lehet linkeket készíteni. Lehetőségünk van úgynevezett hirdetésváltó készítésére, amivel egy adott hirdetési helyen a különböző reklámok egymást váltják, a megjelenés gyakoriságát súlyozhatjuk. Vannak a kattintásonként és az eladásonként (fix vagy százalékos jutalékot) fizető kampányokon kívül olyanok is, ahol úgynevezett lead-re fizetnek, ami például regisztráció a webshopban.

Érdekes opció még a Linkcserélő, amivel az oldalunkon szereplő linkek alakulnak át automatikusan affiliate linkekké és a kampányok leállításakor automatikusan visszaváltoznak.

Sajnos bármilyen kampánnyal kísérleteztem a honlapjaimon, semelyikkel sem sikerült 0,5% feletti átkattintási arányt (CTR) elérnem, a jellemző a 0,1-0,3% közötti tartomány, ami gyengébb a Google Adsense teljesítményénél. Lehet, hogy másoknak jobban sikerül a kampányokat optimalizálni, így én nem írnám le őket végleg az Adsense-el szemben.

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetavmunka.blog.hu/api/trackback/id/tr366812503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Robiekin · http://megfizethetetlenegeszseg.blogspot.hu/ 2015.04.27. 09:16:25

Cashinpills-t próbáltad már?
http://track.cashinpills.com/product/Ajánlott-oldal/?pid=89&uid=9284
(Vigyázz referral link :) )

Komolyra fordítva: az lenne a kérdésem, van valami jó ötleted, hogyan lehet olcsón SEO-t tanulni?
Tőled kérdezem, mert látom benne vagy a netmarketingben. Én affiliate és a dropshipping területen működök, most szeretnék célzott kulcsszavakra optimalizált oldalakat létrehozni.
Affiliate a legjobb passzív jövedelem, persze sokat kell dolgozni hozzá.

Robiekin · http://megfizethetetlenegeszseg.blogspot.hu/ 2015.04.28. 09:09:37

Neked mi a legsikeresebb online pénzkereset? (Ez alatt azt értem nem kell felállnod a gép mellől, s pénz érkezik a számládra)

Köszönöm, lehet megveszem az amazonon, végre egy aff link:)

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2015.04.28. 19:22:31

@Robiekin: Sejtettem, hogy tetszeni fog az aff link :)

Félévente szoktam arról írni egy posztot, hogy éppen mivel keresek pénzt. A hasznos linkek oldalon vannak reff linkek is mindenhez :)
süti beállítások módosítása