Munkavégzés otthonról - álom vagy valóság?

Internetes távmunka

Hogyan készítsünk havi 100 dollárt hozó honlapot?

2011. október 15.

Az alábbiakban leírok egy módszert, amivel olyan honlapokat lehet készíteni, melyek segítségével havi 100 dollárt tudunk keresni. A módszer 3-4 napi folyamatos munkát vagy 4 hétig naponta egyetlen órát igényel - én az utóbbit választottam, mivel úgy kevésbé megterhelő.

A bevétel a Google Adsense reklámjaiból fog keletkezni, erre regisztrálnunk kell. Ha még nincs Adsense hozzáférésünk, akkor a korábbi tippjeim segíthetnek vagy az itt leírt módszert követve félúton elindíthatjuk a regisztrációt.

Ha angol honlapot készítünk, akkor szinte garantált a napi 3-4 dolláros bevétel az indulástól kezdve nagyjából egy éven keresztül, de magyar honlapnál is elérhető a havi 5-10 ezer forint minden különösebb erőfeszítés nélkül. Honlapot írtam, de természetesen a módszer működik blogok esetén is.

Szóval, a módszer lényege, hogy olyan oldalakat készítünk a honlapra, amiket nagyon sokan keresnek az interneten. Mivel a Google a legnagyobb kereső, ezért az ő keresési statisztikái segítenek nekünk ebben. A Google Insights kétféle adatot ad meg nekünk országokra, időszakokra és 27 kategóriára lebontva: mi a 10 legkeresettebb kifejezés és melyik 10 kifejezés iránt erősödött fel leginkább az érdeklődés.

Válasszunk ki egy szimpatikus kategóriát, angol nyelvű honlap esetén az ország legyen az USA, magyar nyelvűnél pedig Magyarország. Az időszak először legyen a legutóbbi 12 hónap és keressünk olyan kulcsszavakat, amik mindkét oszlopban megjelennek. Az a legjobb, ha legalább két ilyen van, ilyenkor egyszerű a dolgunk, mert ezek az elmúlt legkeresettebb kifejezései és mostanában is növekszik irántuk az érdeklődés. Jelenleg a magyar listán ilyen például a Facebook, Google, Gmail. Amennyiben nincs ilyen a kiválasztott kategóriában, akkor válasszunk ki 2 tetszőleges kulcsszót a listáról. A választást ismételjük meg a legutóbbi 90 napra, majd a legutóbbi 30 napra is, így lesz összesen 6 kulcsszavunk.

A feladatunk az, hogy írjunk három olyan oldalt a honlapunkra, ami legalább hatszor-hétszer tartalmazza valamelyik kulcsszót és legalább 100 szavas. A címben is legalább két kulcsszó szerepeljen. Például a Facebook és a Google kulcsszavakat használva írhatunk egy blogbejegyzést arról, hogy a Facebook vagy a Google+ a menőbb. 100 szót körülbelül 15-20 perc alatt lehet leírni, a kulcsszavak kiválasztása 1-2 perc, így egy óra alatt készen van egy kategóriához 3 oldal a honlapunkra.

27 napra egy óra elfoglaltság és kész a honlap 81 magas forgalmú oldallal vagy blogbejegyzéssel. A 28. napot arra használhatjuk, hogy írunk 3 oldalt a kategóriánkénti bontás nélküli legkeresettebb kulcsszavakkal vagy befejezzük az Adsense regisztrációt, ha még nincs kész.

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetavmunka.blog.hu/api/trackback/id/tr193304180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

breezer 2012.07.22. 21:57:43

Ha mondjuk csináltál egy olyan oldalt, amin a facebookról és a google+ -ról írsz, akkor mégis ki az aki ezeket megnyitja? Mármint ezeknek a kulcsszavaknak a keresési statisztikája nem azért magas, mert az emberek így akarnak belépni az adott oldalak kezdőlapjára?

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2012.07.22. 22:07:26

@breezer: Igazad van, nem tökéletes a példa. Viszont emberek milliói tényleg nem tudják, mik ezek és rákeresnek.
Persze inkább mondjuk azt, hogy a kulcsszavak olimpia és London. Így már mindjárt más a helyzet, ugye?

leo4634 2013.11.03. 06:03:09

@breezer: @Online Távmunkás: szeretnék az netten dolgozni,de több dolgot nem értek:Mi abban a jó ha nézegetem a reklámokat? azt értem, ha azoldalamon megjelennek hátha mások rá kat.Legjobban Kommenteket szeretek irni, bár milyen témában., vagy kattintások, de ezt sem értem önöknek, mi ebben az üzlet? Hogyan kapnám meg a bérem, nem a rendes nevemet használom? Van főállásom, nem keresek túl jól. Aránylag sok időt töltök a gép előtt, mert egyedül élek. és hülyeségekre válaszolk, vagy hozzá szólok, akkor már ezt időt szivesen tölteném el nunkával, Nincs közvetlen kapcsolat, a kártyámat senkinek sem szeretném kiadni, főleg a netre.Hallottam sok a becsapás kérem ezekre válaszolj, ha lehet, tisztelettel Judit.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.11.04. 09:51:32

@leo4634: A reklámozók mindig fizetnek a reklámok megjelenítéséért, mert a reklámok megismertetnek téged az új termékkel vagy szolgáltatással, meggyőznek róla, hogy azt vett meg, stb.

Vannak olyan oldalak, ahol konkrétan neked fizetnek, ha megnézed a reklámokat:
onlinetavmunka.blog.hu/2013/09/22/penzkereses_a_neobux_segitsegevel
onlinetavmunka.blog.hu/2013/08/26/a_trabantbux

A pénzt általában PayPal számlára utalva kapjuk, ezt ingyenesen lehet nyitni és erről ingyenes a magyar bankszámlára utalás:
onlinetavmunka.blog.hu/2011/04/29/paypal_az_online_bankszamla

Jazzzer 2017.01.29. 11:30:47

Ha az oldalad csak egy linkgyűjtemény mindenféle hasznos tartalom nélkül, akkor szerintem ez sima SEO csalás, amit az AdSense szerződés tilt. Ha lebuksz, megszüntetik az accodat és ugrott a pénz is.

support.google.com/adwordspolicy/answer/6008942?hl=en

Lásd "Abusing the ad network" fejezetben.

Duplicatha 2017.03.03. 07:48:17

Én kipróbáltam az összes létező netes dolgot éveken keresztül, nem működik egy sem. Nagy cégek óriási lapjain van esélye ezeknek de ők sem abból élnek. Hajlamos vagyok nem elhinni ezeket a híreket. Ezt lehet valódi munka mellett csinálni, bevétel alig valami de szórakozásnak megfelel.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2017.03.03. 22:17:19

@Duplicatha: Próbáld végig azokat a dolgokat, amikről én írtam, de természetesen nem azokat, amikről átverés miatt írtam. A szaktudást nem igénylő netes munkákkal természetesen nem várhatsz el minimálbért meghaladó fizetséget, viszont aki például szabadúszó programozóként dolgozik amerikai megbízásokon, az nem magyar bért keres...

Duplicatha 2017.03.04. 10:49:32

@Online Távmunkás: "A szaktudást nem igénylő netes munkákkal természetesen nem várhatsz el minimálbért meghaladó fizetséget"
Még minimálbért sem. Azokkal nem is foglalkoztam. Éppen programozó az nem vagyok. Ismerem amikről írtál, mármint a többiről de azok sem jövedelmezőek. Gondolom te sem ebből élsz.

Meryem 2017.11.17. 16:06:36

Szupi oldal. Kérlek segítsetek a Seekyt-be hogy kell regelni cikkíróként (meg az Infobarrel-be) mert nem találom sehol. Megköszönöm.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2017.11.19. 14:03:15

@Meryem: Szia! Sajnos a Seekyt már nem fizet, viszont az Infobarrel itt elérhető: www.infobarrel.com/signup.php?ref_id=46013
süti beállítások módosítása