Munkavégzés otthonról - álom vagy valóság?

Internetes távmunka

Trabantbux: nem ajánlott

2014. február 10.

Fél évig teszteltem a Trabantbux-ot és az utódját, a Trabant-bux oldalt. Sokáig gondolkoztam, többször adtam nekik még egy esélyt, de mára megérett az elhatározás: a nem ajánlott kategóriába sorolom őket és leveszem őket a hasznos linkek közül. Az oldal nem átverés, szoktak fizetni, viszont nem éri meg befektetni és nem lehet vele megbízhatóan normális összegű pénzt keresni.

Az a helyzet, hogy az oldallal mindig történik valami: változik a naponta elérhető kereset, változik a naponta elvárt kattintások száma, eltűnnek a hirdetések, változik a bérlés, hirtelen másnapra el kell költeni minden nyereményt, utólag szólnak, hogy 50 videót kell megnézni a kifizetés előtt, stb. Nagyobb probléma viszont, hogy a pénzeket kézzel fizetik ki, így gyakran egy hetet is csúsznak, ráadásul 10%-ot levonnak minden PayPal kifizetésnél. Amikor az oldal átalakult, prémium tagságot kellett venni, hogy a meglévő egyenlegemet át tudjam vinni, de a 22 bérelt referrálért azóta se kárpótoltak, pedig az 11 dollárba került és addig még nem hozták vissza az árukat. A legnagyobb hiba viszont az, hogy a szabályok, feltételek jelentős része sehol sem olvasható, csak a fórumokban, sokszor kommentként szerepel olyasmi is, hogy mondjuk a havi 5-30 dollárba kerülő prémium tagságokkal mennyit lehet keresni...

Összességében végül nem buktam pénzt, de túl sokat dolgoztam a 2-3 dolláros nyereségért. Aki reklámok nézegetésével szeretne pénzt keresni, annak inkább a Neobux-ot ajánlom.

UPDATE 2014.02.27.: a rossz sejtelmem beigazolódott, február 16. óta nem fizet az oldal. Szóval mehet az átverés kategóriába.

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetavmunka.blog.hu/api/trackback/id/tr825807490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása