Munkavégzés otthonról - álom vagy valóság?

Internetes távmunka

Pénzkeresés a Neobux segítségével

2013. szeptember 22.

Korábban írtam, hogy elkezdtem tesztelni a Paid-to-Click, vagyis a hirdetések nézegetésére pénzt fizető oldalakat. A Trabantbux után most a Neobux van soron, az eddigi tapasztalataimat összegzem.

A regisztráció itt is gyors és egyszerű. Az angolul kevésbé tudok számára jól jöhet, hogy van magyar nyelvű fórum és segítségkérő topic-ban például a teljes súgó is le van fordítva.

Az oldal garantáltan naponta legalább 20 hirdetést dob fel, ezek közül minimum a 4 narancssárga "Fixed Advertisements" végigkattintása ajánlott, ha szeretnénk az általunk meghívottak (referral) után is pénzt keresni. Többféle hirdetés van, ezekért 0,1 és 1,5 cent közötti összegeket fizetnek az ingyenes standard tagság esetén. A minimális kifizetése összeg 2 dollárt, ezt gyorsan elérhetjük, mert a hirdetések nézegetése mellett vannak más bevételi források is.

Kisebb, pár perces munkákat (Micro Jobs) is elvégezhetünk, hogy a kezdeti időkben meglegyen az induló tőkénk. Ezekért általában 1 és 44 cent közötti összegeket fizetnek és 1-5 perc alatt elvégezhetőek, de olyat is láttam, amelyikhez nagyjából 10 perc kellett és 0,89 dollárt fizetett. Minden 1 dollár után 12% extra pénzt írnak jóvá, ezzel már akár óránkénti 500-800 forintos keresetet is el lehet érni. Néhány példa a feladatokra: mondjuk meg, hogy az adott weboldal újságcikke-e; írjuk le a véleményünket egy YouTube videóról; keressük ki egy cikkből egy személy előző munkahelyét; szedjük össze egy cég vezetőit a honlapról; mondjuk meg, hogy az adott keresési kifejezésre a megadott termék megfelelő találat-e, hasonlítsuk összes 2 borosüveg címkéjét.

Lehetőségünk van különböző bónuszokat (NeoPoints, NeoCoins) fizető feladatokat teljesíteni, ezek közül van fizetős és van ingyenes, például Youtube videók megnézése 4-8 NeoCoins-ért. NeoPoints-ot kapunk minden hirdetés megnézésekor is, ez gyorsan szokott gyűlni. A NeoCoins pénzre váltható, a NeoPoints pedig extrákra, például 1 éves Golden tagság, referral bérlés (lásd lentebb) vagy a meghívottak maximális számának növelése.

Ha meghívunk valakit, akkor a megnézett hirdetésekből 0,0005-0,005 dollár közötti összeget kapunk, de például a Micro Jobs munkák után 12% jutalék üti a markunkat és 20%-ot kapunk a NeoCoins ajánlatok után is. Lehetőség van a meghívó nélkül regisztrálók utáni jutalékot kibérelni 30 napra, ezt utána kedvezményesen lehet hosszabbítani. Ilyenkor a megnézett hirdetésekből 0,005-0,01 dollár közötti jutalékot kapunk, amivel eléggé megéri a bérlés. 3 felhasználót kapunk havi 0,60 dollárért, ha havonta 40-et kattintanak, akkor már a pénzünknél vagyunk. Meghívásra akkor van lehetőségünk, ha legalább 15 napja regisztráltunk és legalább 100 hirdetést megnéztünk.

Neobux.JPGVégül megemlíteném a nyereményjátékot (AdPrize). Minden hirdetés megnézése után kapunk 3 lehetőséget, hogy megnézzünk egy reklámot és cserébe naponta 1907 nyereményt sorsolnak ki. A nyeremények: 0,25-50,00 dollár közötti összegek, 10-10000 NeoPoints és 1 éves Golden tagság, Én bevallom, nem sokszor használom ki ezt a lehetőséget, de a második héten nyertem 0,50 dollárt, ami akkor nagyon jól jött.

Felhívnám mindenki figyelmét, hogy egy IP-címről csak egy ember használhatja az oldalt, hogy kiszűrjék a csalásokat. Vagyis otthoni gépről más ne regisztráljon és munkahelyi gépről vagy nyilvános wifi hálózatról sem tanácsos bejelentkezni.

Ha tetszik az oldal, akkor ide kattintva regisztrálhatsz.

UPDATE: Elfelejtettem kifizetési bizonylatot feltölteni, most pótoltam, ez a legfrissebb.

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetavmunka.blog.hu/api/trackback/id/tr645527068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

01001100au (törölt) · http://ittmindenilyen.blogspot.co.uk/ 2013.10.17. 14:42:08

Az a baj ezekkel, hogy ez is hálózat építés mert egyébként semmire nem elég. Próbáltam magam is de több időt visz el mint amit megér.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.10.20. 22:17:57

@Pickles: Nálam a hálózatépítés mindössze annyi, hogy itt van a blogon egy link. A Neobux-nál az az érdekes, hogy tudsz hálózatot vásárolni (rented referral). Én az első 2-3 héten összegyűjtött pénzt kezdtem el befektetni, most ott tartok, hogy van egy folyamatosan bővülő hálózatom, a referral bérlésen kb 10-20% hasznom van és tudtam egy kevés pénzt is kivenni a folyamatos bővítés mellett. Naponta kb. 5 percet visz el az életemből, viszont 2 hónapig egy fillért se láttam belőle.
süti beállítások módosítása