Munkavégzés otthonról - álom vagy valóság?

Internetes távmunka

Tippek a Neobux használatához

2013. december 23.

A Neobux-on könnyen lehet kisebb összegeket keresni és egy kis kitartással nagyobb összegek is összejöhetnek, bár nem pótolhat egy teljes állást. Összeszedtem néhány ötletet a pénzkeresés maximalizálásához:

  • Ha szerencsénk van vagy használjuk az AdAlert-et, akkor könnyen elcsíphetjük a többinél ötször, tízszer vagy tizenötször többet fizető reklámokat, ezeket ne hagyjuk ki!
  • Olvassuk a fórumokat, ott minden kérdésre választ kapunk és van magyar nyelvű fórum is.
  • A Mini Jobs jó lehetőség a pénzkeresésre, főleg a dolláronkénti 12 centes bónuszt is beleszámolva. Figyeljünk arra, hogy egy munka mennyi idő alatt végezhető el és mennyit fizet. Némelyik munkából huszonötöt végezhetünk el 1 óra alatt és 4 dollárt kereshetünk, másokból csak öttel-hattal tudunk végezni és így mindössze 2 dollárt kereshetünk. Ugye nem kell magyarázni, melyik éri meg jobban? :)
  • Érdemes a videók megnézésével és egyéb kisebb feladatokkal az érméket gyűjteni, ezeket később pénzre lehet váltani. Mostanában vannak 1 perces videók is, amikre már 20-30 másodperc után jár a jutalom.
  • Minden kifizetésnél a limit egy dollárral emelkedik, amíg el nem éri a 10 dollárt. Én az elején vártam és 2-3 dollár helyett 4-5 dollárt vettem ki, így kicsit később emelkedik 10 dollárra a limit.
  • Aki hosszabb távra tervez, annak érdemes a keresetét befektetnie referral bérlésbe. Én nagyjából 20-25%-ot vettem ki eddig és a többit újra befektettem, jelenleg 45 bérelt referral után kapok jutalékot.
  • Ha bérlünk referralt, akkor érdemes 150 vagy 240 napra meghosszabbítani, mert az csak 14-15 cent havonta a kezdeti 20 cent helyett. Ha erre nincs pénzünk, akkor az AutoPay opciót érdemes használni, ez automatikusan meghosszabbítja az aktív bérelt referráltak bérlését és csak 17 cent havonta.
  • Referral bérlés kapcsán érdemes a pontjainkat felhasználni a cserékre és a hosszabbításokra,
  • Használjuk ki az akciókat, amikor mindenféle kedvezményeket és nyereményeket adnak: újévkor, karácsonykor, Halloweenkor, Valentin napon és áprilisban a Neobux születésnapján.

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetavmunka.blog.hu/api/trackback/id/tr95690749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása