Munkavégzés otthonról - álom vagy valóság?

Internetes távmunka

Paid-to-Click oldalak tesztelése

2013. augusztus 06.

Elkezdtem két Paid-to-Click vagyis olyan oldalak tesztelését, ahol azért fizetnek, hogy hirdetéseket nézünk meg. Még idő kell, amíg nyilatkozni tudok róluk, de már látok egy-két dolgot.

A Neobux az egyik legnagyobb az ilyen jellegű oldalak közül, több forrás szerint is megbízhatóan fizetnek, engem az érdekel, hogy mennyit lehet vele keresni kezdeti befektetés nélkül. Nem pár centet akarok zsebre vágni, hanem kideríteni, hogy hosszú távon elérhető-e a havi tízezer forintos kereset.

A Trabantbux júniusban indult, magyarok csinálják, itt még sok kezdeti bónusz érhető el, ígéretesnek tűnik, erről is részletes cikket fogok írni az első kifizetés után. Szimpatikus, hogy naponta kevesebb klikkeléssel lehet náluk hasonló összegű bevételre szert tenni, mint a Neobuxnál, viszont cserébe hosszabb ideig kell a hirdetéseket nézegetni. Mivel még nagyon újnak számít, néhány dolog még menetközben változik, de érdemes minél hamarabb csatlakozni a referral programjuk miatt.

Update: az eredményekről itt és itt olvashatsz.

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetavmunka.blog.hu/api/trackback/id/tr695446591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TheQuestion 2013.11.24. 13:55:46

Sziasztok!

Én csak a saját káromon tudtam okulni, de másnak csak azt tudom ajánlani, hogy kerüljék el nagy ívben a Trabantbux-ot. Én úgy jártam meg, hogy tagságot vettem a régi oldalukon, amit végig is kattintgattam,. Amikor az lejárt, gyanútlanul ki akartam kérni az egyenlegem egy részét, kiderült, standard accal a régi oldalon már nem engedik.

Az új oldalra viszont csak akkor vesznek át, ha ott is tagságot veszel. Ha erre látatlanban nem vagy hajlandó, csak cinikusan vállat vonnak, és nem engednek a pénzedhez jutni. Szóval inkább vigyázzatok.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.11.24. 17:22:26

@TheQuestion: Szia!

Az új Trabant-Bux oldalra ingyen lehet regisztrálni. Amiért az elején fizetni lehetett, az egy lehetőség volt, hogy az induláskor regisztrálók közül automatikusan kapjál valamennyi referralt. Szerintem sokba került, én sem éltem vele.

Azt figyelembe vetted, hogy a régi oldalon a kifizetési limit 4 dollár és csak a fizetős tagságnál 1 dollár?

A Neobux hogy tetszik?
süti beállítások módosítása