Munkavégzés otthonról - álom vagy valóság?

Internetes távmunka

Mennyit kerestem a netes munkákkal? 3.

2012. augusztus 06.

A második félévi összefoglalóm nagyon népszerű olvasmány lett, ezért a 3. félévről is írok egyet. A harmadik félévben hetente nagyjából 5-6 órát dolgoztam online megbízásokon és cikkeken.

A nagyobb egyszeri összeget fizető munkákat a Helium, az Elance az Odesk közvetítésével szereztem.

A passzív bevételem főleg az alábbi helyekről jött össze mostanában:

A fentieken kívül persze ott van még az Infobarrel és a Seekyt is.

Jelenleg nagyjából 2300 forint körül van a neten végzett munkáim átlagos órabére és ez még mindig folyamatosan növekszik.

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetavmunka.blog.hu/api/trackback/id/tr14696558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fric1 2012.11.26. 21:56:57

ha ilyen jól keresel akkor miért nem dolgozol full time ba a neten?
ennél jobban fizető állásod van M.on, ?
vagy ha több időt töltenél vele akkor nem egyenes arányba nőne a pénz is ,ergo csak kevesebb munkaóránál jön ki ez a 5* os órabér ?

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2012.11.27. 00:11:04

@Fric1: Jelenleg sokkal jobban fizető állásom van, ami elég rugalmas, hiszen van időm blogokat írni mellette :) Csak szabadidőmben, hobbi szinten foglalkozom a netes munkákkal, a plusz félretehető pénz csak a ráadás. Mivel nem ebből élek, így belefér az is, hogy direkt regisztrálok átverős munkákra és lebuktatom őket.

Az eddigi tapasztalatom alapján minél több időt fektetsz az internetes munkákba, annál nagyobb lesz az órabéred. Ha többen ismernek és ajánlanak, jobb munkákhoz juthatsz hozzá, több poszt esetén többen találják meg és olvassák a blogodat, stb.

Fric1 2012.11.27. 00:58:36

@Távmunkás:

értem, köszi a választ,

munkák közül nekem az otthonrol.hu tűnik a legkomolyabbnak, távgépelés angol fordítás stb jellegű munkák, kapsz szerződést adót,tb stb is fizetik, szóval "tiszta" munka.
te ismered őket?

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2012.11.27. 22:01:28

@Fric1: Nem is hallottam még róluk, de úgy látom, hogy komoly, díjakat elnyert cég áll mögötte. Nem is ígérnek vagyonokat, de a honlapjukon szereplő 600-1500 forintos órabér korrektnek tűnik ezekért a munkákért.
süti beállítások módosítása