Munkavégzés otthonról - álom vagy valóság?

Internetes távmunka

Átalakított jövedelmi rendszer a Seekyt-nél

2015. március 06.

A Seekyt megint átszabta a jövedelmi rendszert, de szerintem ennek ideje volt, mert túl bonyolult volt. A végleges változat szerint a hirdetési bevételek 65%-át kapjuk meg a cikkeink után és 10%-ot kapunk az általunk ajánlott felhasználók cikkei után is. Az nem változott, hogy használhatunk Google Adsense, Chitika és Viglink hirdetéseket is.

Get paid to write at Seekyt.com

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetavmunka.blog.hu/api/trackback/id/tr837245483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2015.03.12. 21:34:02

@KaZsolt: Szia!
Sajnos a Google elég lassan hagyja jóvá az Adsense jelentkezéseket, néha másfél-két hónapig is eltart. Ha a Webanswers-nél van 50-60 minőségi, nem egyetlen mondatos válaszod és ebből legalább 10 díjazott (best answer), akkor valószínűleg elfogadják. Ha nem, akkor még megválaszolsz pár kérdést és utána újrapróbálhatod.
A Seekyt-nél és a Webanswers-nél csak a pub- azonosítót kell beírni.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2015.03.24. 22:03:52

@KaZsolt: Örülök, hogy sikerült az Adsense fiók megnyitása. A Google Trends címszavai arra jók, hogy megtaláld azokat a témákat, amiket sokan keresnek. Ha sokan keresik, akkor nagyobb az esélyed rá, hogy téged is olvasnak majd, ha erről a témáról írsz.
Ezekben a posztokban írtam egy módszert a Google Trends használatáról és a reklámozásról is:
onlinetavmunka.blog.hu/2011/10/15/hogyan_keszitsunk_havi_100_dollart_hozo_honlapot
onlinetavmunka.blog.hu/2011/10/19/hogyan_keszitsunk_havi_100_dollart_hozo_honlapot_2_resz
süti beállítások módosítása