Munkavégzés otthonról - álom vagy valóság?

Internetes távmunka

A Constant Content

2013. október 10.

A Constant Content a profi írók számára kínál jó kereseti lehetőséget. Ezzel csak az próbálkozzon, akinek tényleg hibátlan helyesírása és legalább felsőfokú angol nyelvtudása van. A cikkeket lektorálják és akár 2-3 helyesírási hiba miatt is visszadobnak több oldalas szövegeket. Cserébe az útmutatóból részletesen meg lehet tanulni sok újságírói és angol nyelvtani apróságot, aminek később nagy hasznát vehetjük. Minimum 300 szavas cikkeket várnak, de nem érdemes 2000 szónál többet írni.

Két lehetőség van a cikkek eladására: írunk egy cikket, ConstantContentProof.JPGbeárazzunk és várunk a vevőre, vagy pedig kérésre írunk. Jelenleg 85 cikket kérnek, ebből lehet válogatni. Ha nem kérésre írunk, akkor a cikkeink eladásához 3 különböző árat szabhatunk meg attól függően, hogy a vevő milyen jogokat kap a cikkhez. A legkisebb összegért (10-25 dollár) egyszer megjelentetheti a cikkünket és utána mások is megvehetik, míg a legnagyobb összegért (40-80 dollár) akárhányszor megjelentetheti és minden jog az övé lesz. A zárójeles összegek a legrövidebb cikkekre vonatkoznak. Az eladási árból 35%-os jutalékot vonnak le, viszont kifizetik a PayPal utalás díját és már 5 dollártól utalnak. Mellékeltem egy kifizetési bizonylatot egy rövidebb cikk egyszeri használati jogáról.

A Constant Content legendás írója Celeste Stewart, aki már több mint 4000 cikket adott el. Én még nem tartok itt, az igazat megvallva 2011-ben és 2012-ben töltöttem csak fel cikkeket, de néha kellemes meglepetésként kapok egy e-mailt, hogy valaki megvette az egyik cikkem közlési jogát.

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetavmunka.blog.hu/api/trackback/id/tr45561298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása