Munkavégzés otthonról - álom vagy valóság?

Internetes távmunka

Közösségi vásárlás: a piacvezető Kupon Világ új programja közvetítőknek

2012. május 21.

A HVG legfrissebb cikke szerint a Kupon Világ 31%-os piaci részesedéssel vezeti a magyar közösségi vásárlási piacot. Szorosan a nyomában van a Bónusz Brigád, jelentős még a lealkudtuk.hu és a Napi Tipp, de a többiek nem érték az 5%-os részesedést sem. Idén 8 kisebb cég fejezte be a kuponozást, mert a nagyok mellett nem látta értelmét.

Egy ilyen sokszereplős piacon szerintem kiemelkedőnek számít, hogy a Kupon Világ a közvetítőknek 10%-os jutalékot ajánl és most mindezt egy prémium programmal fejelték meg. A prémium programban 3 különböző szintet lehet elérni a havi jutalékok alapján:

  • Bronz: havi 1000-15000 forint jutalék között minden 40. partnernek kisorsolnak egy 5000 forintos Kupon Világ utalványt.
  • Ezüst: havi 15000 forint jutalék felett automatikusan kap 5000 forint Kupon Világ utalványt és a honlapjának látogatói között kisorsolhat egy másik 5000 forintos utalványt
  • Arany: havi 30000 forint jutalék felett automatikusan kap egy 10000 forint Kupon Világ utalványt és a honlapjának látogatói között kisorsolhat egy másik 10000 forintos utalványt.

Részletes leírás a Kupon Világ jutalékrendszeréről a korábbi posztomban.

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetavmunka.blog.hu/api/trackback/id/tr714529228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása