Munkavégzés otthonról - álom vagy valóság?

Internetes távmunka

Affiliate programok tesztelése

2014. augusztus 19.

2 és fél évig vettem részt a Kupon Világ affiliate programjában, majd egy évig a Tchibo hasonló programjában. Mindkettő leállt, így elkezdtem újabb affiliate programokat keresni. Eddig ezeket találtam:

  • Amazon Associates: már írtam egy cikket a világ legnagyobb internetes áruházának partnerprogramáról
  • Trade Tracker: ígéretes rendszer, van magyar felülete sok magyar hirdetővel, már 5000 forinttól fizetnek, nem kell céges számla a kifizetéshez
  • affiliate.hu: magyar rendszer, sok cég kampánya közül lehet választani, 10 ezer forint a kifizetési limit
  • Spórolj Velem: 8% jutalék a kuponos eladásokból, itt is 10 ezer forint a kifizetési limit, a kampányt 2015 végéig meghosszabbították
  • Napideal: kicsit kilóg a sorból, itt regisztrációnként 1000 forint jóváírást kapunk az első vásárlás után

Az Amazont már korábban kipróbáltam, a többit most tesztelem, itt a blogon is változnak a hirdetések. Ha valakinek van bármilyen tapasztalata ezekkel vagy más affiliate rendszerekkel kapcsolatban, az nyugodtan írjon kommentet.

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetavmunka.blog.hu/api/trackback/id/tr386615689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása