Munkavégzés otthonról - álom vagy valóság?

Internetes távmunka

Pénzkeresés az Amazon Associates segítségével

2012. március 12.

Az Amazon a világ egyik legnagyobb internetes áruháza, a neve fogalom az internetezők körében. Az Amazon Associates program lényege, hogy a weboldalunkon hirdetjük a termékeiket és cserébe jutalékot kapunk.

A jutalék a termék típusától és az adott hónapban eladott mennyiségtől függően 4-15% között változik. Például az elektronikai termékekre 4%, a játékletöltésekre 10% jár, a nem kiemelt termékekre alapból 4%, legalább 7 darabtól kezdve pedig már 6%.

Van két olyan cikkíró oldal, ahol az Amazon ID-t megadva automatikusan a kiválasztott kategóriájú termékek hirdetése jelenik meg: ez az Infobarrel és a Seekyt. Ezeket használva még saját weblap sem kell a programban való részvételhez.

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetavmunka.blog.hu/api/trackback/id/tr584300891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Meryem 2017.11.15. 17:45:56

Nagyon hasznosak, akár életmentők lehetnek az ilyen infók. Nagyon, de nagyon sajnálom hogy én már csak idős koromra jutottam ilyen lehetőségekhez, mert felfutási ideje is lenne a dolgoknak.
süti beállítások módosítása