Munkavégzés otthonról - álom vagy valóság?

Internetes távmunka

A Best Reviewer

2011. szeptember 08.
A Best Reviewer egy érdekes oldal azoknak, akik rendelkeznek Google Adsense azonosítóval és angolul írnak. Az oldal nem egy szépségdíjas csoda még a múltheti módosítások után sem, azonban ne ijedjünk meg tőle, mert sokkal jobb és hasznosabb, mint amilyennek első ránézésre tűnik.
 
Az oldal érdekességét az adja, hogy segítségével komoly forgalmat generálhatunk az oldalainkhoz és közben még pénzt is kapunk érte.
Pénzt azzal kereshetünk, hogy minden általunk készített oldalon a mi Adsense reklámjaink jelennek meg meg egy szabadon választott méretű hirdetési dobozban.
A Best Reviewer forgalma nem rossz, havonta 50-100 Google találatot kap minden egyes lapom. Kipróbáltam és a Google találati listáján általában a 4-5. hely körül található a legtöbb lap.
 
Az oldal lényege, hogy toplistákat lehet készíteni bármilyen témában, ehhez ad meg sablonokat. Ezek a listák tényleg bármiről szólhatnak, például az 5 legtöbbet kereső amerikai színész, a 10 legjobb egyetem, a 3 legjobb blogbejegyzésem, stb. Okosan elkészítve a listákat minden egyes elemhez megadhatunk egy linket valamelyik oldalunkra és így növelhetjük a saját forgalmunkat.
A másik sablont használva fizetési oldalt csinálhatunk. Ekkor megadunk egy hírességről 5-6 mondatnyi leírást és a fizetését, ebből automatikusan készül egy oldal.
 
Regisztráció itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetavmunka.blog.hu/api/trackback/id/tr643205120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása