Munkavégzés otthonról - álom vagy valóság?

Internetes távmunka

Abadus: nem működik

2012. február 15.

Korábban írtam egy bejegyzést az Abadusról, mert vártam, hogy hátha beindul végre ez az agyonreklámozott rendszer, amiről minden újság írt egy cikket, sőt, sok helyen szakértőként kérdezgették a vezetőjét. Sajnos hiába vártam rá, kimondhatjuk, hogy egyáltalán nem működik. Azóta eltelt 5 hónap, ennyi idő alatt mindössze 1 munkát közvetítettek ki és 130 ember regisztrált, pedig a számláló szerint havonta 30 ezer felett volt az oldal látogatottsága.

Jelenleg 4 munkát hirdetnek, mindegyik fizikai munka. Kár, hogy a munkáltatók egyáltalán nem jelentek meg, pedig örülnék, ha végre egy jól működő magyar oldalról tudnék írni.

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetavmunka.blog.hu/api/trackback/id/tr334103954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Abadus 2012.02.15. 21:04:15

Tisztelt Szerző!

Köszönjük a megtisztelő figyelmet, hogy immár másodszor is szerepelünk igen hasznos és értékes blogján!
Amennyiben valamilyen módon sikerül felvennünk a kapcsolatot, akkor szívesen megosztanánk pár háttér információt, hogy milyen problémákkal kell megküzdenünk. Sajnos sok esetben moderálnunk kell a hirdetéseket, illetve még nem igen elterjedt a munkaadás és munkavállalás ilyen formája idehaza.

Üdvözlettel

Az Abadus csapata
www.abadus.hu
www.facebook.com/abadus
www.twitter.com/abadus_hu

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2012.02.16. 00:03:28

@Abadus:

Tisztelt Abadus csapat!

Biztos voltam benne, hogy a poszom megjelenése napján azonnal reagálni fognak rá :)
Én csak azt nem értem, ha erre van idejük amellett, hogy gyakorlatilag az összes újság ír az Abadus-ról és a vezetővel még interjúkat is készítenek, akkor hogy nem indult be az oldaluk?
Itt nyugodtan írhatnak róla pár szót.

Számomra ez a blog nem kereseti forrás, csak a többi internetes munkát kereső embernek próbálok vele segíteni és mégis látom, hogy mennyien nyitottak erre. Az az érdekes, hogy sokkal többen írnak privát üzenetet, mint amennyien kommentelnek.

Abadus 2012.02.16. 08:42:32

Tisztelt Szerző!

Az Ön által szerkesztett blogot nagyon hasznosnak találjuk, értékeinkel teljes mértékben összeegyeztethető! Örömmel vettük, hogy van egy olyan összefoglaló oldal, ahol végre tiszta vizet öntenek a távmunka végzéssel kapcsolatos tudnivalókról, lehetőségekről.

Az oldalunk sikerességének több tényezője is van, amit privát üzenetben szívesen megosztunk Önnel. Sajnálatos módon idehaza még nem teljesen ismert és elfogadott ez a modell, az emberek többsége a havi fix keresetet, a biztos állást részesíti előnybe.

Munkájájoz további sok sikert kívánunk!

Üdvözlettel

Az Abadus csapata
www.abadus.hu
www.facebook.com/abadus
www.twitter.com/abadus_hu

tibi1968 2012.07.25. 22:55:46

Tisztelt bloggazda!

Az ABADUS jó dolgot szeretett volna létrehozni, azonban néhány óriási hibát vétett. A Freelancer online munkákat közvetít, és azt fizikai munkákra beállítani csak nagymértékű átalakításokkal lehet, életszerűvé kell tenni.
Csapatunk már egy ideje vizsgálja hasonló portál létrehozásának realitását, megtérülésének lehetőségét. Az információs hírportál összeállításán túl, jelenleg a piackutatás szakaszában vagyunk, mert a korábbi próbálkozások kudarcai miatt óvatosan állunk hozzá a témához.
Meggyőződésem, hogy minden negatív gazdasági mutató ellenére hazánkban is van létjogosultsága a neten keresendő alkalmi munkáknak, és bízunk benne, hogy a piackutatási eredmények is ezt fogják alátámasztani.
Természetesen mi is szívesen fogadunk mindenféle tanácsot, tapasztalatot, hogy portálunk bizalmat keltsen, hasznot hozzon a felhasználók számára és ők is bátrabban nyúljanak ehhez a lehetőséghez.
süti beállítások módosítása