Munkavégzés otthonról - álom vagy valóság?

Internetes távmunka

Mennyit fizet a Webanswers?

2011. november 21.

Korábbi bejegyzésemben már bemutattam a Webanswers működését. Ezen az internetes oldalon bárki tehet fel kérdéseket és a válaszolók 60%-os részesedést kapnak a hirdetési bevételekből. A kérdés csak az, hogy ezzel mennyi pénzt lehet keresni.

A bevételt az alábbi tényezők befolyásolják a tapasztalatom szerint:

  • téma népszerűsége
  • a válaszok száma és hogy a mi válaszunk lett-e a legjobb
  • a válaszok minősége, vagyis a hosszúság és nyelvtani helyesség

A fentiek alapján van olyan kérdés és válasz, amit naponta száz ember olvas és van olyan, amit hetente egy. Természetesen arra kell törekednünk, hogy minél nagyobb legyen a válaszaink olvasottsága, hiszen akkor kattintanak többen az oldalakon elhelyezett Adsense hirdetésekre.

Pénzt lehet keresni az oldalra mutató linkekkel is, az ezeken keresztül érkezők a hirdetési bevételek 20%-át kapják. Akiket mi ajánlunk és regisztrálnak, azok után is kapunk 10%-nyi részesedést.

Én egy óra alatt 15-20 kérdésre szoktam válaszolni. 2-300 jól megválaszolt kérdéssel, pár ismerős beszervezésével és néhány jól elhelyezett linkkel már lehet egy kisebb passzív bevételt elérni, ami a többi pénzkereseti forrásunkat kiegészítheti, hiszen gyakorlatilag semmilyen további karbantartást nem igényel, de termeli a pénzt. Az oldal CPM értéke 7-8 USD közötti, ami nagyon jónak számít!

Végeredményben én havi 1-2 ezer forintot keresek úgy, hogy rá se nézek az oldalra egy ideje. Persze ezt a jövőben szeretném feljebb emelni, hiszen elég jól kifizetődik a befektetett munka.

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetavmunka.blog.hu/api/trackback/id/tr713189362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása