Munkavégzés otthonról - álom vagy valóság?

Internetes távmunka

AdSense újdonságok

2014. február 13.

Már régen írtam a Google AdSense-ről, így összefoglalom az újdonságokat.

A legfontosabb változás az, hogy a számlánkat már dollár vagy euró helyett magyar forintban is láthatjuk. A kifizetési limit 20000 forint, ez alacsonyabb a korábbi 70 eurónál vagy 100 dollárnál. Sajnos ez azt is jelenti, hogy már nem devizában keletkezik a bevételünk, így a forint gyengülésével nem növekszik a Google-nél nyilvántartott egyenlegünk értéke.

Az AdSense kezelőfelülete is teljesen átalakult, én azt mondanám, hogy erőteljesen mobilra optimalizáltnak tűnik. Sajnos az oldal sebességén nem javítottak, még mindig előfordul, hogy sokáig kell várni, amíg betölt, de már egyre ritkábban.

Új ajánlattípus a CPE (cost per engagement), ami akkor fizet, amikor interakcióba lép az olvasó a reklámmal. Ez lehet egy szavazás, játék, teljes képernyőre nagyítás vagy akár egy videó elindítása is. Ez annyira új, hogy még az AdSense súgója sem ír róla semmit.

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetavmunka.blog.hu/api/trackback/id/tr215811412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hankó Zoltán 2014.02.13. 14:17:48

Régen még magyar bankszámlára se utaltak, csak csekket küldtek. Amit meg ha be akartam váltani majdnem rendőrt hívtak, hogy hamis csekket akarok beváltani :D

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2014.02.13. 15:02:25

@HankóZoltán: Az már régen volt, az utóbbi években az utalás már természetes.
süti beállítások módosítása