Munkavégzés otthonról - álom vagy valóság?

Internetes távmunka

Megújult a Trabant-Bux

2013. november 29.

A magyar üzemeltetésű Trabant-Bux oldala megújult, a felület mellett megváltozott a háttérben működő szkript is.

Pozitívumának tartom, hogy továbbra sem követelnek meg túl sok aktivitást, a naponta elég 5 hirdetést megnézni. Ez azt jelenti, hogy naponta 2-3 perc elég a hirdetések megtekintésére, ha csak ennyi a célunk. Újdonság, hogy a hirdetések értéke különböző.

A hirdetések mellett megtalálhatók a hasonló oldalakon megszokott funkciók, lehet másokat meghívni és ezzel jutalékot keresni (direct referral), a meghívó nélkül regisztrálókért járó jutalékokat egy bizonyos összegért bérelni (rented referral), van szerencsekerék is (ClixGrid) 10 centes nyereményért és fej vagy írás játék, ahol a tétet lehet megduplázni vagy elveszíteni.

A prémium csomagok árazása nagyon kedvező és lehetőség van akár 1 hónapra is előfizetni 5, 15 vagy 30 dollárért, ezt érdemes kipróbálni. A P70 tagságot csak annak ajánlom, akinek kevés az ingyenes tagsághoz járó referral limit, de a P500 és P600 tagságnál már azzal több dollárnyi haszonra lehet szert tenni hogy az extra hirdetéseket szorgosan megnézzük.

Kifizetést 50 hirdetés megnézése után kérhetünk, ha elértük a kifizetési limitet, ami 4 dollár a standard tagságnál. Problémának látom, hogy a PayPal kifizetéseknél 10%-os jutalékot számolnak fel, amiből utána még a PayPal is levon 0,5%-ot...

süti beállítások módosítása