Munkavégzés otthonról - álom vagy valóság?

Internetes távmunka

Pénzkeresés a Neobux segítségével

2013. szeptember 22.

Korábban írtam, hogy elkezdtem tesztelni a Paid-to-Click, vagyis a hirdetések nézegetésére pénzt fizető oldalakat. A Trabantbux után most a Neobux van soron, az eddigi tapasztalataimat összegzem.

A regisztráció itt is gyors és egyszerű. Az angolul kevésbé tudok számára jól jöhet, hogy van magyar nyelvű fórum és segítségkérő topic-ban például a teljes súgó is le van fordítva.

Az oldal garantáltan naponta legalább 20 hirdetést dob fel, ezek közül minimum a 4 narancssárga "Fixed Advertisements" végigkattintása ajánlott, ha szeretnénk az általunk meghívottak (referral) után is pénzt keresni. Többféle hirdetés van, ezekért 0,1 és 1,5 cent közötti összegeket fizetnek az ingyenes standard tagság esetén. A minimális kifizetése összeg 2 dollárt, ezt gyorsan elérhetjük, mert a hirdetések nézegetése mellett vannak más bevételi források is.

Kisebb, pár perces munkákat (Micro Jobs) is elvégezhetünk, hogy a kezdeti időkben meglegyen az induló tőkénk. Ezekért általában 1 és 44 cent közötti összegeket fizetnek és 1-5 perc alatt elvégezhetőek, de olyat is láttam, amelyikhez nagyjából 10 perc kellett és 0,89 dollárt fizetett. Minden 1 dollár után 12% extra pénzt írnak jóvá, ezzel már akár óránkénti 500-800 forintos keresetet is el lehet érni. Néhány példa a feladatokra: mondjuk meg, hogy az adott weboldal újságcikke-e; írjuk le a véleményünket egy YouTube videóról; keressük ki egy cikkből egy személy előző munkahelyét; szedjük össze egy cég vezetőit a honlapról; mondjuk meg, hogy az adott keresési kifejezésre a megadott termék megfelelő találat-e, hasonlítsuk összes 2 borosüveg címkéjét.

Tovább

Linkgyűjtemény

2013. szeptember 16.

Mivel elég sok oldalról írtam már, a legegyszerűbben a jobboldalon található "Hasznos linkek" feliratra nézhetitek meg, hogy aktuálisan melyik oldalt ajánlom. Vagy használhatjátok ezt a linket is.

süti beállítások módosítása