Munkavégzés otthonról - álom vagy valóság?

Internetes távmunka

Tchibo affiliate program

2013. június 28.

Az utóbbi években komoly terjeszkedésbe kezdett Magyarországon a Tchibo, a kávé mellett mindenféle egyéb terméket kezdtek árulni. Manapság már minden jelentős plázában van boltjuk és próbálják az internetes áruházukat is felfuttatni. Az utóbbi támogatására indították el a Tchibo affiliate programot. A program lényege, hogy a résztvevők a honlapjukra, blogjukra elhelyezik a Tchibo reklámját és cserébe az ő oldalukról érkező látogatók minden vásárlása után jutalékot fizet a Tchibo. A jutalék nettó 1000-1500 forint, a pontos összeg az adott havi eladások számától függ. A pénzt számla ellenében utalják, minden hónap vége után 30 napon belül. Regisztráció itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetavmunka.blog.hu/api/trackback/id/tr825381361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bilidzsó 2014.09.24. 08:09:20

óóóó, hogyne! Csak hát elfelejtik kifizetni a jutalékot, ugyanis egy 3. céget, a Greativity Kft-t közbeiktatták, akik egyszerűen eltűntek a pénzzel... Az adószámuk törlve lett, elérhetetlenek. KÖSZÖNJÜK, hogy dolgozhattunk neked TCHIBO !!!
süti beállítások módosítása