Munkavégzés otthonról - álom vagy valóság?

Internetes távmunka

Mennyit lehet egy honlappal keresni?

2011. október 04.

Augusztus óta kering a neten James Collins, a Best-Reviewer tulajdonosának írása arról, hogyan lehet egy hónap alatt, napi pár órás munkával összerakni egy olyan honlapot (vagy blogot), amivel havonta legalább 100 dollárt kereshetünk.

Valószínűleg később részletesen leírom James módszerét, de most csak annyit tennék hozzá, hogy csak akkor működik, ha angolul írunk és a honlap .com végződésű címen érhető el.

Ha magyarul írunk, akkor jóval kevesebb látogatót várhatunk és a hirdetésekből is kisebb bevételre tehetünk szert. A becslésem alapján ugyanazzal a módszerrel magyar honlapot létrehozva csak a havi 10-20 dolláros bevétel garantált, a 25 dollár már jónak számít.

Ha azt nézzük, hogy mennyit fizet egy honlap, akkor arra kell gondolni, hogy milyen bevételt kapunk az oldalon szereplő hirdetésekkel. A leginkább elterjedt és leghatékonyabb hirdetési hálózat az Adsense, ezt csak akkor éri meg lecserélni, ha közvetlenül minket keresnek meg a hirdetők, így a közvetítőt kiiktathatjuk. Korábban már összefoglaltam itt, hogy az Adsense általában mennyit fizet. A lényeg az, hogy legalább 100-200 ezer olvasót kell az oldalainkra gyűjtenünk, hogy egy magyar fizetéshez mérhető bevételt elérjünk. Aki megijedt a nagy számtól, annak jó hír az, hogy heti néhány órás munkával is elérhető a több ezres olvasottság.

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetavmunka.blog.hu/api/trackback/id/tr473273251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Oscar Johnson 2013.07.25. 13:28:44

Szia!

Azt írod, heti néhány (mennyi a néhány? 3-4-5-6?) órás munkával elérhető a többezres (az mennyi???) látogatottság. A többezer lehet mondjuk 5-6 ezer. Hol van az a 100-200 ezres nagyságrendhez?
Mutass már nekem légy szíves egy magyar bloggert 100 ezres látogatottsággal!

Köszi :)

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.08.06. 13:22:55

@Oscar Johnson: Blogok közül például a Mandíner.

De a magyar honlapok közül legalább havi 100 ezres olvasottságúak ezek is: Ezermester, Filmtrailer, Humormaffia, Lovasok, Marmelade, Trollfész, Webfordítás. A Nosalty pedig a többmilliós nagyságrendben mozog.
süti beállítások módosítása