Munkavégzés otthonról - álom vagy valóság?

Internetes távmunka

Google Adsense: hol érdemes használni?

2014. szeptember 26.

Mostanában több kérdést kaptam, hogy segítsek a Google Adsense fiókkal kapcsolatban és adjak ötleteket, hol érdemes használni. Az első felhasználási hely természetesen a saját honlap vagy blog, de emellett számtalan lehetőségünk van még. Az egyik legnagyobb csoportot a cikkeket publikáló portálok jelentik, ahol az Adsense azonosítónkat megadva részesedést kaphatunk a cikkeink mellett megjelenő reklámokból.

Infobarrel: 75-85%-os részesedés a reklámbevételekből. Leírás.

Seekyt: 70%-os részesedés + 25% referral díj az általunk ajánlott szerzők után. Leírás.

HubPages: 60%-os részesedés.

Xomba: 100%-os részesedés, lehet a cikkek mellett linkeket is felrakni 100 szavas leírással. Leírás.

A cikkíró oldalak mellett még két hasznos oldal van, amiket mindenkinek ajánlok és lehet Adsense hirdetésekkel pénzt keresni rajtuk:

Webanswers: kérdéseket lehet írni és megválaszolni, 60%-os részesedés a reklámokból, 10%-ot fizető referral program. Leírás.

Best-Reviewer: top listákat lehet írni, amik tartalmazhatnak linkeket a saját oldalainkra is, 100% részesedés, referral program. Leírás.

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetavmunka.blog.hu/api/trackback/id/tr746701735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása