Munkavégzés otthonról - álom vagy valóság?

Internetes távmunka

A Trabantbux

2013. augusztus 26.

Mivel Magyarországról több ezren, de egyesek szerint akár százezren is próbálnak pénzt keresni a Paid-to-Click (PTC), vagyis a hirdetések nézegetését kisebb pénzösszegekkel jutalmazó oldalak segítségével. Én elég szkeptikus voltam ezzel a munkatípussal kapcsolatban, mert sok átverésről hallani, ezTrabi_proof.JPGért elkezdtem két ilyen oldalt is tesztelni, aminek mostanra már van eredménye is. A két tesztelt oldal közül a Trabantbux már el is utalta az első kifizetést, ami rendben megérkezett a PayPal számlámra, itt balra lehet megnézni.

A Trabantbux üzemeltetői magyarok, ezért a rendszerben sok üzenet magyarul is megtalálható az angol mellett. Pozitívumának tartom, hogy nem követelnek meg túl sok aktivitást, a naponta megnézhető hirdetések száma maximalizálva van, ez az ingyenes standard csomagban 4 darab. Ez azt jelenti, hogy naponta 2 perc elég a hirdetések megtekintésére, ha csak ennyi a célunk.

A hirdetések mellett megtalálhatók a hasonló oldalakon megszokott funkciók, lehet másokat meghívni és ezzel jutalékot keresni (direct referral), a meghívó nélkül regisztrálókért járó jutalékokat egy bizonyos összegért bérelni (rented referral), vannak mini munkák (micro jobs) 1-50 centes fizetségért és szerencsekerék (AdGrid) 5 centes nyereményért.

TrabantbuxA prémium csomagok árazása nagyon kedvező és lehetőség van akár 1 hónapra is előfizetni mindössze 2 dollárért, ezt érdemes kipróbálni. A P50 tagság ára már abból megtérül, hogy 4 helyett 5 hirdetést nézhetünk meg naponta és darabonként 3,6-szor többet fizetnek értük. A P70-es tagság éri meg szerintem legjobban az elején, ezzel már akkor havonta 8-9 dollár jön össze, ha csak 10-12 direct referralunk van és semmit sem csinálunk a hirdetéseink nézegetésén kívül, ami havonta egy óra munka. Később a Trabant 500 és Trabant 600 csomagok jöhetnek jól, ha már szűkösnek érezzük a direct referral limiteket és szeretnénk több száz referralt bérelni.

A bevezetési akcióban P50 szintű tagságot adnak az új belépőknek, ezt érdemes kihasználni. Hirdetői oldalon is érdekes lehet a promóciójuk, amiben a feltöltött összegeket megduplázzák.

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetavmunka.blog.hu/api/trackback/id/tr975476099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gospelradio · http://www.gospel.hu 2013.08.28. 16:37:39

Jól hangzik. Ha valaha kattintanék, tutti itt kezdeném el.

Könnyű referenseket találni?

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2013.08.28. 22:32:29

@gospelradio: Ez is fizet meg a Neobux is, bár meggazdagodni nem igazán lehet belőlük. A referensek jönnek, csak türelmesen kell várni rájuk .)
süti beállítások módosítása