Munkavégzés otthonról - álom vagy valóság?

Internetes távmunka

Az InfoBarrel

2011. július 16.

Az InfoBarrel egy barátságos kis portál, ahol a saját cikkeinket publikálhatjuk és ezért cserébe részesedést kapunk a reklámbevételekből.

Minimum 325 szavas cikkeket lehet publikálni, de a többi oldalhoz hasonlóan kérik, hogy inkább 400-500 szó körüli legyen a cikkünk, hiszen a keresők így nagyobb eséllyel találják meg.

A hirdetésekhez a szokásos Google Adsense és Chitika páros mellett az Amazon Associates is megengedett, vagyis háromféle reklámot helyezhetünk el a cikkeink mellett. A bevételekből alapértelmezetten 75% részesedést kapunk, amit a versenyekkel lehet akár 90%-ig emelni.

Az oldal különlegessége a havonta meghirdetett versenyekben és a néhol vicces achievement rendszerben rejlik. Az utóbbiban mindenre pontokat lehet kapni: sikeres regisztráció, cikkírás, kommentezés, stb. Például 10 cikk megírásával Power Writer címet és 60 pontot kapunk.

Minden hónapban a megírt cikkekre 1, 2 vagy 5 pontot lehet kapni azok terjedelme alapján. A legtöbb pontot gyűjtő írók 100-50-25 dolláros Amazon ajándékutalványt kapnak. Ezen felül 20 pontra 5%-kal, 30 pontra 10%-kal nagyobb részesedést kapunk a hirdetési bevételekből a következő hónapban.
A versenyek megnyeréséhez szükséges pontszámot nem tudok biztosan mondani. Valamikor elég 100-120 pont, de néha az 500 is csak dobogót ér.

A bevételünk növelésének másik módja a kiemelt témájú cikkek publikálása. Most júliusban például nyaralás és utazás témában lehet versenyezni. Mindenki, aki az adott témáról ír, cikkenként 1%-kal nagyobb részesedést kap a hirdetési bevételekből (maximum 5%).

Regisztráció itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetavmunka.blog.hu/api/trackback/id/tr53071352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása