Munkavégzés otthonról - álom vagy valóság?

Internetes távmunka

Cikkírás a Bukisa segítségével

2011. június 14.

A Bukisa egyszerű és könnyen használható felületet nyújt a cikkeink publikálásához. Hatalmas előnye, hogy megengedik a korábban máshol nem kizárólagos jogokkal megjelent cikkeink újrapublikálását.

A Bukisa cikkei legalább 250 szóból állnak, ez jóval kevesebb mint a Helium követelménye, tehát a rövidebb írások kedvelői sincsenek hátrányban. Lehetőség van még How-to-guide írására is.

Egyedi funkciója az oldalnak, hogy a saját cikkeinkhez különböző licenceket határozhatunk meg publikáláskor. Beállíthatjuk, hogy mások semmilyen jogot ne kapjanak vagy hivatkozással (és egy linkkel a cikkünkkel) átvehetik vagy akár módosítva is publikálhatják. Érdemes végiggondolni, melyik megoldással kapunk több látogatót.

 

Hogyan kereshetünk pénzt a Bukisa-val?

 

A hirdetési bevételekből kaphatunk 60%-nyi részesedést, a Google Adsense és a Chitika is a partnerük. A két rendszer egymás kiegészítője, a Chitika azon kevés hirdetési hálózat egyike, amelyet nem zár ki a Google.

Az oldalon részletes statisztikákat nézegethetünk a látogatós számáról és arról, melyik honlapról érkeztek (referral).

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetavmunka.blog.hu/api/trackback/id/tr472980046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása