Munkavégzés otthonról - álom vagy valóság?

Internetes távmunka

Pénzkeresés a Bónuszkerékkel?

2013. április 03.

Sokan ismerik a Bónusz Brigád Bónuszkerekét. Most azt vizsgálom meg, hogy vajon mennyi pénzt lehet vele keresni, ha valaki átlagosan szerencsés.

Naponta nagyjából 10-12 ezer ember pörgeti meg a kereket és 650 nyeremény van 200 ezer forint értékben. Ez azt jelenti, hogy aki nyer, az átlagban 307,7 forintot kap. Mekkora a nyerés esélye? 11 ezer emberrel számolva 5,9%. Várhatóan mennyi pénz jön be 30 nap alatt? 545 forint. Ha valaki 2 perc alatt be tud lépni és megpörgetni a kereket az esetleges újrapörgetéssel együtt, akkor egy hónap alatt nagyjából az egy órányi munkájának megfelelően egy órányi minimálbérhez közelítő összegű nyereményre számíthat.

Szóval a Bónuszkerék nem a gyors meggazdagodás terepe, évente 6-7 ezer forintot nyerhet vele egy átlagos ember. És persze ez nem készpénz, hanem bónuszokra költhető összeg.

Frissítés (2013.08.07.): A Bónuszkereket átalakították, most 1575 kisebb értékű nyeremény van, az összérték változatlan. Viszont valamilyen rejtélyes okból a nyeremények nagy részét ki se sorsolják, gyakran 500-800 darab is bent marad, így a kerék népszerűsége is lecsökkent, viszont ott a sok panaszkodó komment, hogy senki se nyer... Még a végén bekerül a marketingkönyvekbe az eset.

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetavmunka.blog.hu/api/trackback/id/tr615189894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása