Munkavégzés otthonról - álom vagy valóság?

Internetes távmunka

Helium: verseny 100 ezer forintért

2012. február 08.

A Helium újabb kiemelkedő díjazású versenyt hirdetett. Február 17-től 10 napon keresztül lehet majd cikkeket írni Haitiről, a 2 évvel ezelőtti földrengést követő újjáépítésről (Haiti's Earthquake: Two Years After). Összesen 450 dollárt osztanak szét a nyertesek között, ami közel 100 ezer forint. A legjobb cikk írója 250 dollárt kap. A nyertes cikke megjelenhet a Heliumon kívül a szponzorok weblapján, blogján és hírlevelében is, tehát jelentős ismertségre tehet szert. További részletek a Helium honlapján.

Internetes pénzkeresés mások meghívásával

2012. február 06.

Sokan gondolják, hogy elég sok pénzt lehet keresni azzal, hogy másoknak ajánljuk az internetes pénzkeresési lehetőségeket. Valóban, sok oldal fizet jutalékokat, ha valaki a mi ajánlásunkra regisztrál (referral), viszont az kérdéses, hogy ebből meg lehet-e élni.

Számoljunk utána, hogy mennyit lehet így keresni. A legtöbb oldal 5% vagy 10% jutalékot kínál, tehát 10-20 teljes időben dolgozó ember után kapunk annyi jutalékot, amennyit egy ember keres. Jól hangzik, ugye? Azonban nem ilyen egyszerű a helyzet.

Tovább
süti beállítások módosítása