Munkavégzés otthonról - álom vagy valóság?

Internetes távmunka

Megújult a Seekyt

2012. december 23.

A Seekyt oldala új felületet kapott a héten, elkészült az iPhone-ra és iPad-re optimalizált változata és sokkal interaktívabb lett, így remélhetőleg a látogatók nagyobb kedvet éreznek a kommentezésre és a cikkek megosztására.

A Seekyt legnagyobb erőssége, hogy nem egy arctalan üzemeltető áll mögötte, hanem az adminisztrátor folyamatosan figyeli a fórumokat és válaszol az ötletekre, így gyakran építi be a tagoktól érkező fejlesztési javaslatokat.

Hirdetések jutalékokért: melyiket mikor használjuk?

2012. december 17.

Már másfél éve futnak hirdetések a blogjaimon és egyéb oldalaimon, ezek között a Google Adsense mellett vannak olyanok is, ahol nem kattintásonként vagy a megjelenések számáért fizetnek, hanem jutalékot kapok a hirdető termékének/szolgáltatásának értékesítéséért.

Én két jutalékalapú rendszert használok, a magyar oldalakon a Kupon Világ Affiliate programot és az angol oldalakon az Amazon Associates-t. Az egyiknél a kedvezményes kuponok eladása után kapok 10%-nyi jutalékot, ami elég jónak számít és az általam beszervezett emberek eladásainak 1%-át is megkapom. Van olyan ismerősöm, akit én szerveztem be és már 100 ezer forint körül jár az idén kifizetett jutalékai összege. A másiknál az Amazon boltjából megrendelt termékekre kapunk változó mértékű jutalékot, ez a kezdetben 4%, utána feljebb mehet egészen 8,5%-ig, de bizonyos termékkategóriákra fix összegeket is meghatározhatnak.

Tovább
süti beállítások módosítása