Munkavégzés otthonról - álom vagy valóság?

Internetes távmunka

Mi az a SEO? 3. rész: linképítés

2012. június 11.

Mint korábban írtam, a keresőoptimalizálás egyik fontos lépése, hogy az oldalunkra megfelelő számú és minőségű hivatkozást helyezzünk el. Ezt nevezzük linképítésnek. Fontos hangsúlyozni, hogy a minőség nagyon fontos, hiszen a Google algoritmusa bünteti a tartalom nélküli linkfarmokat, így rossz helyeken elhelyezett linkekkel ronthatjuk is a helyzetünket.

A linképítéshez olyan oldalakat keressünk, amelyeknek a PageRank értéke nagyobb, mint a mi oldalunké. Az interneten több tucat olyan oldal van, ahol ellenőrizhetjük egy-egy oldal PageRank értékét. Ez például az index.hu esetében 7 a maximális 10-ből. Ne egy linket helyezzünk el magában, sokkal érdemesebb cikkeket írni, amiben bemutatjuk az oldalunkat.

Néhány oldal, ahol cikkeket írhatunk és magas a PageRank értékük:

Érdemes megemlíteni még a Best Reviewerst, aminek még csak 3 a PageRank értéke, viszont jelentős a forgalma és bármire linkelhetünk, akár a kedvenc oldalaink listáját is felvihetjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetavmunka.blog.hu/api/trackback/id/tr844577650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása