Munkavégzés otthonról - álom vagy valóság?

Internetes távmunka

Elindultunk!

2011. április 23.

Végre elindult a blog! Remélem, hogy nem csak én örülök ennek, hanem segíthetek minél több leendő olvasómnak eligazodni az otthonról végezhető távmunka világában. Reményeim szerint minden héten legalább egyszer, de inkább kétszer hasznos információkat tudok majd megosztani a témában.

Amikor én kezdtem el otthonról végezhető munkákat keresni, sehol sem találtam használható magyar leírást, mindenhol csak a szemfényvesztő csalókkal találkoztam. Blogomban szeretném bemutatni a legtöbb távmunkásnak kereseti lehetőséget kívánó honlapokat, tippeket adni a megbízható munkaadók kiválasztásához és bemutatni néhány olyan oldalt, ahol pénzt lehet keresni például cikkek írásával. A lehetőségeket több kategóriába osztom: projektmunkák, részmunkaidős feladatok, folyamatos kisösszegű jövedelmet generáló munkák (passzív bevétel), stb.

Bemutatom, hogyan használhatjuk a Google Adsense és a Chitika hirdetéseit bevételi forrásként és hogyan lehet a megkeresett pénzt PayPal-en keresztül megkapni.

Alapelvünk, hogy csak a saját tapasztalataimat írjuk le, nem hiszek mindenféle szóbeszédnek. Remélem, hogy sikerül több városi legendáról is lerántani a leplet.

Remélem, hogy a blog hasznos útmutatóként fog szolgálni a magyar internetezőknek!

süti beállítások módosítása