Munkavégzés otthonról - álom vagy valóság?

Internetes távmunka

A Seekyt

2011. november 10.

A Seekyt oldalon is lehet cikkeket publikálni angolul, hogy Google Adsense és Amazon Associates bevételt szerezzünk. A reklámbevételek 70%-át kapjuk meg, ami elég jó aránynak számít. Ám még ennél is jobb, hogy az általunk ajánlott szerzők cikkei után is kapunk még plusz 25%-ot!

Az oldal forgalma elég meggyőző, naponta több tucatnyi oldalletöltés jut minden cikkemre. Az első 3 cikket moderálják, utána a többit automatikusan elfogadják, ha a korábbiakkal nem volt semmi gond.

Minimum 2000 karakter hosszú cikkek kell írni, ez nagyjából 350-450 szó. A szerkesztési felület könnyen használható és még egy részletes leírást is adnak, hogyan találjunk megfelelő kulcsszavakat, amikkel az olvasottságot tudjuk növelni.

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetavmunka.blog.hu/api/trackback/id/tr813362179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fuszermesek 2013.08.22. 14:39:11

Szia Online Távmunkás!
Érdekelnek a cikkírások, és bevételek. Most kezdeném, de más online munkával már megégettem magam. Mielőtt belevágnék a Seekyt írásba, nagy segítség lenne, ha kérdezhetnék tőled néhány részletet. Fel lehet venni veled privátban a kapcsolatot? Válaszodat előre is köszönöm.

Boros Szabi 2016.07.19. 10:10:36

szia engem is blog iras
süti beállítások módosítása